ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ VENTOURIS TRANS ιδρύθηκε το 1998 από τον ΝΙΚΟ ΒΕΝΤΟΥΡΗ με σκοπό τη προσφορά υπηρεσιών οδικής βοήθειας και μεταφοράς. Αναλαμβάνουμε επιβατικά, μοτοσυκλέτες, φορτηγά οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης ή λόγω τροχαίου ατυχήματος καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία μεταφοράς. Διαθέτουμε γερανοφόρα οχήματα που εξυπηρετούν σε όλη την Ελληνική επικράτεια σε μεταφορές μηχανημάτων, ανυψώσεις- μεταφορές βαρέων αντικειμένων, φορτοεκφορτώσεις κ.α.

Η πολυετής πείρα, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και ο εκσυγχρονισμένος στόλος μας εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών. Ο συνδυασμός ταχύτητας και αποτελέσματος μας κατέστησε ασφαλή επιλογή για ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες (τροχαία , δήμοι ) και πολυεθνικές εταιρίες.

Είναι λοιπόν γεγονός ότι καλώντας την Ventouris Trans να σας εξυπηρετήσει λαμβάνετε την εγγύηση που σας παρέχει το όνομα μας.

Στην Ventouris Trans έχετε στο πλευρό σας πάντα έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ασχολούμαστε χρόνια με τη ρυμούλκηση οχημάτων και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα εξειδικευμένες.

Διαθέτουμε ειδικά οχήματα με ανακλινόμενες πλατφόρμες για την μεταφορά και των πιο χαμηλωμένων επιβατικών οχημάτων και μοτοσυκλετών. Συστήματα ρυμούλκησης επιβατικών οχημάτων, φορτηγών και μικρών λεωφορείων. Γερανούς (παπαγαλάκια) για ξετουμπάρισμα οχημάτων και περισυλλογή εντός και εκτός οδοστρώματος καθώς και γερανούς για ανυψώσεις- μεταφορά μηχανημάτων κ.α.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ